Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: eze Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2286
eze nigthmasters
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ibarguren probeert de bal met de borst te controleren. Milanesio is nu in balbezit. Ibarguren verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarguren geeft een hoge lob. Elizalde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eze - nigthmasters 1:0

7e minuut.
Hadad rent richting de bal. Milanesio is nu in balbezit. Hadad begaat een overtreding. Hadad krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Milanesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad onderschept slim de pass. Hadad speelt de bal door. Ibarguren is nu in balbezit. Ibarguren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Jelinek is nu in balbezit. Knauf schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Knauf krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Saturni passt de bal in één keer door. Mezzotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De Genaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Genaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eze 44%, nigthmasters 56%.
eze - nigthmasters 1:0

53e minuut.
Curiman met een sublieme pass. Inworp. Bengolea met de inworp. De Genaro rent richting de bal. De Genaro geeft de bal voor. Elizalde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Francescone is nu in balbezit. Francescone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eze - nigthmasters 2:0

63e minuut.
Ibarguren passt de bal in één keer door. Hadad is nu in balbezit. Hadad probeert naar een medespeler te passen. Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bravo met de inworp. Klungelig pakt Saturni de bal. Saturni passt de bal in één keer door. Daar is Francescone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francescone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eze 39%, nigthmasters 61%.
eze - nigthmasters 2:0