Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A Concord Green Medway FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Inworp. Centurión met een snelle inworp. Ajata met een sublieme pass. Di Pietri is nu in balbezit. Di Pietri draait met de bal, schiet en ... Tatavitto bokst de bal weg.

13e minuut.
Di Pietri geeft een hoge lob. Hughson kopt de bal weg. Leani probeert de bal aan de voet te houden. Filipovic is nu in balbezit. Filipovic draait met de bal, schiet en ... Tatavitto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ajata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filipovic springt en kopt de bal. Tatavitto bokst de bal weg. Paal! ceratto bereikt de bal nog maar net als eerste. ceratto geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Leani is nu in balbezit. Ajata verovert de bal door een tackle van achteren. Ajata passt de bal zonder na te denken. Filipovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Burdisso speelt de bal door. Cachicatari rent richting de bal. Cachicatari probeert naar een medespeler te passen. Di Pietri rent richting de bal. Di Pietri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Filipovic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niselbaum komt het veld opgelopen.

40e minuut.
ceratto geeft een hoge lob. Baravalle is nu in balbezit. Rottenberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rottenberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Concord Green 32%, Medway FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A Concord Green - Medway FC 0:0

58e minuut.
Ajata passt de bal met de wreef. Cachicatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cachicatari raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Pietri kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tatavitto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Concord Green - Medway FC 1:0

67e minuut.
Baravalle kopt de bal weg. Daar is Lazzarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Centurión bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini onderschept slim de pass. Lazzarini speelt de bal door. Paal! Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Irusta speelt de bal door. Antinirre kopt de bal weg. Klungelig pakt Giusti de bal. Cachicatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachicatari geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Niselbaum passt de bal met de wreef. Cachicatari rent richting de bal. Giusti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Giusti krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Giusti geeft een hoge lob. Rottenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle onderschept slim de pass. Baravalle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A Concord Green - Medway FC 1:1

80e minuut.
Antinirre rent richting de bal. Baravalle verovert de bal door een tackle van achteren. Baravalle passt de bal met de wreef. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Shaffer kopt de bal weg. Inworp. Ajata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Pietri rent richting de bal. Di Pietri passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Antinirre onderschept slim de pass. Antinirre probeert naar een medespeler te passen. Raynanku rent richting de bal. Di Pietri onderschept slim de pass. Di Pietri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Concord Green 47%, Medway FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A Concord Green - Medway FC 1:1