Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A Concord Green Patético Tucumán
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Centurión met een sublieme pass. Brugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugo geeft een hoge lob. Buratti rent richting de bal. Buratti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Filipovic is nu in balbezit. Di Pietri bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovic rent richting de bal. Filipovic schiet op doel. Ghirardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

32e minuut.
Grinberg probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gonnet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ladino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladino geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Concord Green 41%, Patético Tucumán 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A Concord Green - Patético Tucumán 0:0

47e minuut.
Valerio speelt de bal door. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh passt de bal zonder na te denken. Lindenboin rent richting de bal. Lindenboin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Antinirre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salvatierra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Valerio de bal. Valerio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata geeft een hoge lob. Filipovic heeft problemen om de bal te vangen. Burdisso rent richting de bal. Burdisso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Concord Green - Patético Tucumán 1:0

60e minuut.
Rottenberg heeft problemen om de bal te vangen. Burdisso met een sublieme pass. Cachicatari rent richting de bal. Cachicatari schiet op doel. Remedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Concord Green - Patético Tucumán 2:0

62e minuut.
Burdisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso probeert naar een medespeler te passen. Cachicatari rent richting de bal. Cachicatari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Concord Green - Patético Tucumán 3:0

66e minuut.
Waugh verovert de bal door een tackle van achteren. Waugh probeert naar een medespeler te passen. Gonnet is nu in balbezit. Di Pietri onderschept slim de pass. Di Pietri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Grinberg geeft een hoge lob. Inworp. Ladino met de inworp. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Brugo heeft problemen om de bal te vangen. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata speelt de bal door. Di Pietri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Concord Green - Patético Tucumán 4:0

84e minuut.
Rusculleda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Llaweñtray komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Concord Green 46%, Patético Tucumán 54%.
C.A Concord Green - Patético Tucumán 4:0