Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Defes de Avellaneda caisla
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Wark-Meister onderschept slim de pass. Birkmayer is nu in balbezit. Birkmayer passt de bal zonder na te denken. Pichot is nu in balbezit. Pichot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Weissinger geeft een hoge lob. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild schiet op doel. Llautureo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Defes de Avellaneda - caisla 0:1

15e minuut.
Luppino is nu in balbezit. Luppino geeft een hoge lob. Persig kopt de bal weg. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Birkmayer passt de bal zonder na te denken. Luppino is nu in balbezit. Fondacaro rent richting de bal. Birkmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Birkmayer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Defes de Avellaneda - caisla 1:1

38e minuut.
Kroeven passt de bal in één keer door. Uglessich bereikt de bal nog maar net als eerste. Persig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Persig krijgt een gele kaart. Birkmayer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casadio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Defes de Avellaneda 50%, caisla 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Defes de Avellaneda - caisla 1:1

49e minuut.
Kroeven is nu in balbezit. Satin onderschept slim de pass. Satin speelt de bal door. Beltrame rent richting de bal. Beltrame haalt uit met een fantastische trap. Paal! Curinao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carretero geeft een hoge lob. Wark-Meister met een sublieme pass. Casadio rent richting de bal. Casadio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Van Der Kooy is nu in balbezit. Van Der Kooy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beltrame met de inworp. Casadio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Van Der Kooy trapt de bal weg van het doel. Satin kopt de bal weg. Pichot rent richting de bal. Casadio is nu in balbezit. Casadio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Defes de Avellaneda 37%, caisla 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Defes de Avellaneda - caisla 1:1