Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: caisla Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2731
caisla Los Defes de Avellaneda
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Satin met een sublieme pass. Uglessich bereikt de bal nog maar net als eerste. Satin begaat een overtreding. Satin krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Doeltrap. Llautureo trapt de bal weg van het doel. Birkmayer probeert naar een medespeler te passen. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fondacaro passt de bal zonder na te denken. Uglessich rent richting de bal. Satin is nu in balbezit. Persig bereikt de bal nog maar net als eerste. Persig met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pichot passt de bal zonder na te denken. Kroeven is nu in balbezit. Kroeven met een sublieme pass. Rothschild bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothschild schiet op doel. Llautureo bokst de bal weg.

42e minuut.
Birkmayer is nu in balbezit. Carretero onderschept slim de pass. Persig maakt een afschuwelijke overtreding. Persig krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caisla 50%, Los Defes de Avellaneda 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
caisla - Los Defes de Avellaneda 0:0

47e minuut.
Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Weissinger verovert de bal door een tackle van achteren. Weissinger speelt de bal door. Fondacaro heeft problemen om de bal te vangen. Fondacaro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fondacaro probeert naar een medespeler te passen. Pareto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareto passt de bal met de wreef. Rothschild is nu in balbezit. Rothschild haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Uglessich is nu in balbezit. Dorregaray verovert de bal door een tackle van achteren. Dorregaray met een sublieme pass. Kroeven is nu in balbezit. Kroeven schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caisla - Los Defes de Avellaneda 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caisla 51%, Los Defes de Avellaneda 49%.
caisla - Los Defes de Avellaneda 1:0