Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Petanca FC Independiente
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Pesich met een sublieme pass. Melchior is nu in balbezit. Melchior speelt de bal door. Daar is Lanata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Escauriza kopt de bal weg. Tsin probeert de bal aan de voet te houden. Ruiz rent richting de bal. Lanata rent richting de bal. Lanata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Petanca - FC Independiente 1:0

16e minuut.
Spinelli geeft de bal voor. Lux rent richting de bal. Lux geeft een lange en hoge pass. Lanata rent richting de bal. Lanata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lanata bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanata bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior rent richting de bal. Melchior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bidonde rent richting de bal. Pesich onderschept slim de pass. Pesich passt de bal zonder na te denken. Lanata is nu in balbezit. Lanata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Petanca - FC Independiente 2:0

30e minuut.
Contepomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Contepomi passt de bal in één keer door. Lanata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Petanca - FC Independiente 3:0

44e minuut.
Lux geeft de bal voor. Lanata rent richting de bal. Roncero rent richting de bal. Lanata verovert de bal door een tackle van achteren. Lanata schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Petanca 31%, FC Independiente 69%.
Team Petanca - FC Independiente 3:0

57e minuut.
Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contepomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Contepomi speelt de bal door. Lanata is nu in balbezit. Lanata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goethe zal de hoekschop nemen. Antunopulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Antunopulos haalt uit met een fantastische trap. De Los Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Petanca - FC Independiente 3:1

88e minuut.
Antunopulos is nu in balbezit. Antunopulos passt de bal zonder na te denken. Bidonde rent richting de bal. Bidonde haalt uit met een fantastische trap. De Los Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Petanca - FC Independiente 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Petanca 46%, FC Independiente 54%.
Team Petanca - FC Independiente 3:2