Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo cultural selvas eze
433 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Ibarguren verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarguren passt de bal met de wreef. Francescone rent richting de bal. Francescone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo cultural selvas - eze 0:1

10e minuut.
Somoza met een sublieme pass. Ibarguren speelt de bal door. Daar is Larrandart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabak is nu in balbezit. Kanevsky begaat een overtreding. Kanevsky krijgt een gele kaart. Kabak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carcache neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kanevsky is nu in balbezit. Somoza is nu in balbezit. Somoza speelt de bal door. Francescone rent richting de bal. Francescone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hadad probeert naar een medespeler te passen. Reischnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Knauf verovert de bal door een tackle van achteren. Knauf geeft de bal voor. Francescone maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo cultural selvas - eze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo cultural selvas 54%, eze 46%.
club deportivo cultural selvas - eze 0:2

53e minuut.
Knauf is nu in balbezit. Knauf passt de bal zonder na te denken. Daar is Larrandart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone haalt uit met een fantastische trap. Gutenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Knauf verovert de bal door een tackle van achteren. Knauf passt de bal met de wreef. De Genaro met een sublieme pass. Daar is Francescone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francescone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Knauf kopt de bal weg. Francescone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larrandart bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone is nu in balbezit. Francescone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo cultural selvas - eze 0:3

78e minuut.
Carcache rent richting de bal. Hadad onderschept slim de pass. Hadad met een sublieme pass. Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Larrandart bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrandart geeft de bal voor. De Chiara bereikt de bal nog maar net als eerste. De Chiara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo cultural selvas - eze 1:3

85e minuut.
Ibarguren rent richting de bal. Met opzet legt Reischnich zijn tegenspeler op de grond. Ibarguren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Redondo met een snel genomen vrije trap. Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone schiet op doel. Gutenberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo cultural selvas - eze 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo cultural selvas 60%, eze 40%.
club deportivo cultural selvas - eze 1:4