Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Logia De Asesinos globito
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


22e minuut.
Bittar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittar passt de bal in één keer door. Carimoney rent richting de bal. Dunod verovert de bal door een tackle van achteren. Dunod haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Caggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caggiano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sendon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Intrieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Scheer rent richting de bal. Scheer speelt de bal door. Intrieri rent richting de bal. Intrieri haalt uit met een fantastische trap. Reynoso probeert de bal aan de voet te houden. Frumboli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scheer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia De Asesinos - globito 1:0

32e minuut.
Klungelig pakt Caggiano de bal. Intrieri is nu in balbezit. Pelantraru verovert de bal door een tackle van achteren. Caggiano is nu in balbezit. Caggiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia De Asesinos - globito 2:0

34e minuut.
Erize rent richting de bal. Erize geeft de bal voor. Lanata kan de bal niet met de borst controleren. Aro verovert de bal door een tackle van achteren. Aro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Carimoney geeft de bal voor. Inworp. Pelantraru met een snelle inworp. Duca rent richting de bal. Duca geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Intrieri rent richting de bal. Scheer rent richting de bal. Bittar is nu in balbezit. Intrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Intrieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Caggiano speelt de bal door. Intrieri is nu in balbezit. Scheer is nu in balbezit. Scheer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia De Asesinos - globito 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia De Asesinos 49%, globito 51%.
Logia De Asesinos - globito 3:0

83e minuut.
Bittar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinasco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sendon rent richting de bal. Sendon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Intrieri rent richting de bal. Intrieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Logia De Asesinos - globito 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Logia De Asesinos 49%, globito 51%.
Logia De Asesinos - globito 4:0