Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nigthmasters Medway FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Raynanku rent richting de bal. Saturni is nu in balbezit. Saturni probeert naar een medespeler te passen. Llinfko is nu in balbezit. Llinfko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Botello de bal. Baravalle rent richting de bal. Baravalle haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nigthmasters - Medway FC 0:1

20e minuut.
Saturni kopt de bal weg. Leani met een sublieme pass. Daar is Botello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baravalle onderschept slim de pass. Baravalle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Mac is nu in balbezit. Raynanku rent richting de bal. Saturni begaat een overtreding. Saturni krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Curiman verovert de bal door een tackle van achteren. Curiman geeft de bal voor. Mezzotto probeert naar een medespeler te passen. Llinfko is nu in balbezit. Llinfko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mezzotto neemt de hoekschop. Llinfko krijgt zijn hoofd ertegen. Tatavitto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Raynanku geeft de bal voor. Daar is Botello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle is nu in balbezit. Baravalle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nigthmasters - Medway FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nigthmasters 61%, Medway FC 39%.
nigthmasters - Medway FC 0:2

47e minuut.
Raynanku met een sublieme pass. Shaffer rent richting de bal. Shaffer passt de bal zonder na te denken. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mac geeft een lange en hoge pass. D´Anunzio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curiman. Curiman krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Baravalle kopt de bal weg. Klungelig pakt Lazzarini de bal. Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle verovert de bal door een tackle van achteren. Baravalle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nigthmasters 57%, Medway FC 43%.
nigthmasters - Medway FC 0:2