Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: Medway FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1729
Medway FC nigthmasters
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Mezzotto geeft de bal voor. Hughson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Raynanku de bal onder controle te krijgen. Klok is nu in balbezit. Klok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jelinek rent richting de bal. Jelinek probeert naar een medespeler te passen. ceratto rent richting de bal. Llinfko verovert de bal door een tackle van achteren. Llinfko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tatavitto bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Mezzotto rent richting de bal. Mac verovert de bal door een tackle van achteren. Mac met een sublieme pass. Jelinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek schiet op doel. Tatavitto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Botello de bal onder controle te krijgen. Shaffer is nu in balbezit. Shaffer probeert naar een medespeler te passen. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mezzotto kopt de bal weg. Milanesio probeert de bal aan de voet te houden. Lazzarini is nu in balbezit. Baravalle rent richting de bal. Baravalle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medway FC - nigthmasters 1:0

42e minuut.
Botello trapt de bal weg van het doel. Klok kopt de bal weg. ceratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko onderschept slim de pass. Llinfko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medway FC 34%, nigthmasters 66%.
Medway FC - nigthmasters 1:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hughson met een harde bal richting middenveld. Milanesio kopt de bal weg. Klok is nu in balbezit. Klok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jelinek heeft problemen om de bal te vangen. Jelinek geeft de bal voor. Klok kopt de bal weg. Llinfko bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Llinfko rent richting de bal. ceratto is nu in balbezit. Llinfko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. ceratto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medway FC 51%, nigthmasters 49%.
Medway FC - nigthmasters 1:0