Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patético Tucumán Los Defes de Avellaneda
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Klungelig pakt Gonnet de bal. Gómez is nu in balbezit. Lindenboin onderschept slim de pass. Lindenboin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Los Defes de Avellaneda 1:0

17e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Satin verovert de bal door een tackle van achteren. Satin speelt de bal door. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Beltrame geeft de bal voor. Ladino kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonnet de bal. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot haalt uit met een fantastische trap. Remedi bokst de bal weg.

31e minuut.
Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrame geeft de bal voor. Persig bereikt de bal nog maar net als eerste. Persig geeft een lange en hoge pass. Daar is Ghirardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patético Tucumán - Los Defes de Avellaneda 1:1

33e minuut.
Gonnet rent richting de bal. Pichot begaat een overtreding. Gonnet raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghirardi met een snel genomen vrije trap. Gonnet is nu in balbezit. Buratti onderschept slim de pass. Buratti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Llautureo trapt de bal weg. Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waugh. Waugh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patético Tucumán 43%, Los Defes de Avellaneda 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patético Tucumán - Los Defes de Avellaneda 1:1

46e minuut.
Birkmayer probeert naar een medespeler te passen. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh begaat een overtreding. Waugh krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

52e minuut.
Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Wark-Meister geeft de bal voor. Persig rent richting de bal. Persig draait met de bal, schiet en ... Remedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Los Defes de Avellaneda 1:2

68e minuut.
Salvatierra passt de bal met de wreef. Beltrame is nu in balbezit. Beltrame geeft de bal voor. Pichot is nu in balbezit. Pichot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Satin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bima komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pichot haalt uit met een fantastische trap. Persig kopt de bal weg. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Los Defes de Avellaneda 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patético Tucumán 65%, Los Defes de Avellaneda 35%.
Patético Tucumán - Los Defes de Avellaneda 1:3