Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: eze Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1393
eze Team Petanca
442 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 25.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Compagnucci is nu in balbezit. Compagnucci passt de bal zonder na te denken. Lux controleert de bal met de borst. Francescone verovert de bal door een tackle van achteren. Francescone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Francescone draait met de bal, schiet en ... Compagnucci geeft een hoge lob. Lanata is nu in balbezit. Melchior rent richting de bal. Melchior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
eze - Team Petanca 0:1

17e minuut.
Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Lanata rent richting de bal. Lanata schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
eze - Team Petanca 0:2

21e minuut.
Redondo met de inworp. Knauf is nu in balbezit. Knauf met een sublieme pass. Compagnucci probeert naar een medespeler te passen. Knauf geeft een hoge lob. De Los Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Lux de bal. Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone passt de bal zonder na te denken. Ibarguren is nu in balbezit. Ibarguren haalt uit met een fantastische trap. De Los Santos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eze 53%, Team Petanca 47%.
eze - Team Petanca 0:2

46e minuut.
Melchior speelt de bal door. Lanata is nu in balbezit. Lanata passt de bal in één keer door. Melchior rent richting de bal. Melchior draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
eze - Team Petanca 0:3

54e minuut.
Lux geeft een lange en hoge pass. Hadad rent richting de bal. Contepomi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Contepomi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Contepomi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
De Genaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francescone speelt de bal door. Ibarguren bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarguren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Compagnucci de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Melchior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky passt de bal in één keer door. Ibarguren is nu in balbezit. Ibarguren speelt de bal door. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Escauriza is nu in balbezit. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior passt de bal in één keer door. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Knauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Knauf probeert naar een medespeler te passen. Lux rent richting de bal. Francescone onderschept slim de pass. Francescone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De Genaro kopt de bal weg. Daar is Pesich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Genaro met de inworp. Francescone met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ruiz kopt de bal weg. Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone passt de bal met de wreef. Ibarguren rent richting de bal. Ibarguren schiet op doel. De Los Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eze 51%, Team Petanca 49%.
eze - Team Petanca 0:3