Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nigthmasters globito
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Wolemberg rent richting de bal. Klok verovert de bal door een tackle van achteren. Klok passt de bal in één keer door. Llinfko rent richting de bal. Llinfko draait met de bal, schiet en ... Frumboli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Saturni kopt de bal weg. Reynoso heeft problemen om de bal te vangen. Llinfko is nu in balbezit. Llinfko haalt uit met een fantastische trap. Frumboli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nigthmasters - globito 1:0

21e minuut.
Bittar speelt de bal door. Aro rent richting de bal. Aro passt de bal in één keer door. Dunod is nu in balbezit. Dunod schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nigthmasters - globito 1:1

25e minuut.
Saturni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bravo de bal. Aro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunod is nu in balbezit. Dunod schiet op doel. Elizalde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Aro onderschept slim de pass. Aro speelt de bal door. Duca is nu in balbezit. Dunod is nu in balbezit. Dunod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nigthmasters 57%, globito 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nigthmasters - globito 1:1

61e minuut.
Dunod rent richting de bal. Saturni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aro verovert de bal door een tackle van achteren. Dunod is nu in balbezit. Dunod draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Daar is Dunod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botello onderschept slim de pass. Met opzet legt Aro zijn tegenspeler op de grond. Aro krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Vukojicic geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezzotto met een snelle inworp. Klok bereikt de bal nog maar net als eerste. Klok geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nigthmasters 38%, globito 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nigthmasters - globito 1:1