Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patético Tucumán eze
Attack Tactiek 442
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Hadad is nu in balbezit. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet speelt de bal door. Buratti rent richting de bal. Buratti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De Genaro speelt de bal door. Klungelig pakt Francescone de bal. Francescone passt de bal in één keer door. Ibarguren rent richting de bal. Ibarguren haalt uit met een fantastische trap. Paal! Remedi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Valerio geeft een hoge lob. Lindenboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh rent richting de bal. Waugh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Hadad zijn tegenspeler op de grond. Hadad krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh verovert de bal door een tackle van achteren. Waugh speelt de bal door. Lindenboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboin schiet op doel. Ymach bokst de bal weg.

42e minuut.
Mayorga geeft een hoge lob. Inworp. Salvatierra met de inworp. Lindenboin kan de bal niet met de borst controleren. Lindenboin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patético Tucumán 52%, eze 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patético Tucumán - eze 0:0

57e minuut.
Buratti passt de bal zonder na te denken. De Genaro is nu in balbezit. De Genaro geeft de bal voor. Francescone is nu in balbezit. Francescone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Remedi met een harde bal richting middenveld. Hadad kopt de bal weg. Francescone bereikt de bal nog maar net als eerste. Francescone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - eze 0:1

70e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Ladino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bengolea. Ladino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gonnet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lindenboin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patético Tucumán - eze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patético Tucumán 57%, eze 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patético Tucumán - eze 1:1