Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Defes de Avellaneda Logia De Asesinos
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 24.8
average Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Wark-Meister kan de bal niet met de borst controleren. Caggiano rent richting de bal. Caggiano passt de bal in één keer door. Intrieri rent richting de bal. Intrieri haalt uit met een fantastische trap. Llautureo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Wark-Meister met een sublieme pass. Pinasco is nu in balbezit. Persig verovert de bal door een tackle van achteren. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Casadio verovert de bal door een tackle van achteren. Casadio probeert naar een medespeler te passen. Pichot rent richting de bal. Pichot haalt uit met een fantastische trap. Sparvoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pinasco geeft een lange en hoge pass. Bima kopt de bal weg. Gorina rent richting de bal. Casadio onderschept slim de pass. Casadio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gorina verovert de bal door een tackle van achteren. Bima verovert de bal door een tackle van achteren. Bima speelt de bal door. Casadio is nu in balbezit. Casadio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Defes de Avellaneda 45%, Logia De Asesinos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Defes de Avellaneda - Logia De Asesinos 0:0

50e minuut.
Bima passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pichot de bal. Casadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadio schiet op doel. Lanata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bima geeft een hoge lob. Persig heeft problemen om de bal te vangen. Pichot is nu in balbezit. Pichot haalt uit met een fantastische trap. Sparvoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Defes de Avellaneda - Logia De Asesinos 1:0

56e minuut.
Sendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bima verovert de bal door een tackle van achteren. Bima probeert naar een medespeler te passen. Intrieri is nu in balbezit. Intrieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Caggiano de bal. Intrieri is nu in balbezit. Intrieri schiet op doel. Llautureo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Dorregaray geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pinasco met een snelle inworp. Scheer rent richting de bal. Scheer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Parentti bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentti geeft een hoge lob. Scheer is nu in balbezit. Intrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Intrieri draait met de bal, schiet en ... Llautureo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Wark-Meister de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parentti zal de hoekschop nemen. Scheer heeft problemen om de bal te vangen. Intrieri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Defes de Avellaneda - Logia De Asesinos 1:1

83e minuut.
Pinasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadio begaat een overtreding. Pinasco raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinasco met een snel genomen vrije trap. Intrieri is nu in balbezit. Intrieri haalt uit met een fantastische trap. Camargo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lanata verovert de bal door een tackle van achteren. Casadio is nu in balbezit. Gorina begaat een overtreding. Gorina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Defes de Avellaneda 64%, Logia De Asesinos 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Defes de Avellaneda - Logia De Asesinos 1:1