Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A Concord Green nigthmasters
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Burdisso met een sublieme pass. Di Pietri rent richting de bal. Saturni rent richting de bal. Di Pietri onderschept slim de pass. Di Pietri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Concord Green - nigthmasters 1:0

41e minuut.
Cachicatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo onderschept slim de pass. Bravo speelt de bal door. Jelinek rent richting de bal. Jelinek geeft een lange en hoge pass. Irusta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Llinfko bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.A Concord Green - nigthmasters 1:1

45e minuut.
Antinirre geeft een lange en hoge pass. Curiman heeft problemen om de bal te vangen. Di Pietri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietri haalt uit met een fantastische trap. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Elizalde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Concord Green 38%, nigthmasters 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A Concord Green - nigthmasters 1:1

48e minuut.
Botello verovert de bal door een tackle van achteren. Saturni bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietri maakt een afschuwelijke overtreding. Di Pietri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Grinberg met een sublieme pass. Filipovic is nu in balbezit. Saturni maakt een afschuwelijke overtreding. Saturni krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Grinberg geeft een hoge lob. Ajata is nu in balbezit. Ajata speelt de bal door. Filipovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipovic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cachicatari is nu in balbezit. Cachicatari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Saturni de bal. Filipovic is nu in balbezit. Filipovic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Elizalde met een sublieme pass. Centurión probeert de bal met de borst te controleren. Centurión geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cachicatari rent richting de bal. Cachicatari passt de bal met de wreef. Milanesio rent richting de bal. Filipovic rent richting de bal. Filipovic draait met de bal, schiet en ... Elizalde bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Concord Green 28%, nigthmasters 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.A Concord Green - nigthmasters 1:1