Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nigthmasters club deportivo cultural selvas
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Somoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kabak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milanesio. Milanesio krijgt een gele kaart. Kabak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kabak met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Klok speelt de bal door. Somoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko bereikt de bal nog maar net als eerste. Llinfko schiet op doel. Somoza probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Carcache bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanesio rent richting de bal. Milanesio probeert naar een medespeler te passen. Mezzotto rent richting de bal. Mezzotto geeft een lange en hoge pass. Gutenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gutenberg niet meer kan verder spelen. Alarcón komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Reischnich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Somoza de bal. Reischnich met een sublieme pass. Kabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klok onderschept slim de pass. Klok speelt de bal door. Pechar rent richting de bal. Kabak rent richting de bal. Kabak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nigthmasters 53%, club deportivo cultural selvas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nigthmasters - club deportivo cultural selvas 0:0

63e minuut.
Malcolm speelt de bal door. Reischnich is nu in balbezit. Reischnich passt de bal met de wreef. Kabak rent richting de bal. Kabak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Llinfko rent richting de bal. Ruscio onderschept slim de pass. Klok begaat een overtreding. Klok krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Le Roger bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcolm rent richting de bal. Bravo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malcolm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malcolm met een snel genomen vrije trap. Elizalde bokst de bal weg.

82e minuut.
Carcache geeft een lange en hoge pass. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Carcache bereikt de bal nog maar net als eerste. Klok onderschept slim de pass. Klok geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
nigthmasters - club deportivo cultural selvas 1:0

89e minuut.
Pechar rent richting de bal. Pechar haalt uit met een fantastische trap. Kabak rent richting de bal. Kabak draait met de bal, schiet en ... Elizalde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nigthmasters - club deportivo cultural selvas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nigthmasters 55%, club deportivo cultural selvas 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nigthmasters - club deportivo cultural selvas 1:1