Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerrero fc Guerreros de Cabimas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Espina met een harde bal richting middenveld. Olivo kopt de bal weg. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna onderschept slim de pass. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerrero fc - Guerreros de Cabimas 1:0

9e minuut.
Terán probeert naar een medespeler te passen. Reyna is nu in balbezit. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Olivo onderschept slim de pass. Olivo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Inworp. Terán met een snelle inworp. Olivo probeert naar een medespeler te passen. Tabata rent richting de bal. Tabata geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Reyna kopt de bal weg. Sarcos probeert de bal aan de voet te houden. Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán schiet op doel. Espina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo begaat een overtreding. Villalta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Villalta kan niet meer verder spelen. Esquivel komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Pastor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olivero komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Olivero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivo rent richting de bal. Olivo passt de bal zonder na te denken. Reyna is nu in balbezit. Reyna draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrero fc 24%, Guerreros de Cabimas 76%.
Guerrero fc - Guerreros de Cabimas 1:0

65e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esquivel krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Millán is nu in balbezit. Olivo verovert de bal door een tackle van achteren. Olivo speelt de bal door. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Esquivel onderschept slim de pass. Millán is nu in balbezit. Met opzet legt Esquivel zijn tegenspeler op de grond. Esquivel krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Lezama verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero passt de bal met de wreef. Centeno rent richting de bal. Centeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Millán rent richting de bal. Olivo is nu in balbezit. Olivo passt de bal met de wreef. Reyna rent richting de bal. Reyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Chiquillo met een sublieme pass. Solano heeft problemen om de bal te vangen. Scovino probeert naar een medespeler te passen. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Scovino probeert naar een medespeler te passen. Salas is nu in balbezit. Salas probeert naar een medespeler te passen. Reyna rent richting de bal. Reyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerrero fc 51%, Guerreros de Cabimas 49%.
Guerrero fc - Guerreros de Cabimas 1:0