Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barola FC fullhan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Falcón geeft de bal voor. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amundaray. Amundaray krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Pineda rent richting de bal. Borboa rent richting de bal. Borboa probeert naar een medespeler te passen. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Falcón geeft de bal voor. García rent richting de bal. Borboa rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda onderschept slim de pass. Falcón is nu in balbezit. Pineda onderschept slim de pass. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Téllez met een harde bal richting middenveld. Perozo kopt de bal weg. Villalta is nu in balbezit. Villalta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel is nu in balbezit. Villafraz verovert de bal door een tackle van achteren. Villafraz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barola FC 56%, fullhan 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barola FC - fullhan 0:0

48e minuut.
Amorebieta kopt de bal weg. Klungelig pakt Falcón de bal. Aranda rent richting de bal. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal zonder na te denken. Aranda is nu in balbezit. Aranda haalt uit met een fantastische trap. Perez Greco probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Téllez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo geeft een hoge lob. Díaz kopt de bal weg. Aranda rent richting de bal. Aranda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Amundaray met een sublieme pass. Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz onderschept slim de pass. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Arrieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Amundaray probeert de bal aan de voet te houden. García rent richting de bal. Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Villafraz rent richting de bal. Villafraz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Amundaray geeft een hoge lob. Chancellor is nu in balbezit. Villafraz verovert de bal door een tackle van achteren. Villafraz schiet op doel. Arrieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barola FC - fullhan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barola FC 59%, fullhan 41%.
Barola FC - fullhan 1:0