Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Intocables Las Lomas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Baena geeft een lange en hoge pass. Reyna kopt de bal weg. Margiota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Soteldo heeft problemen om de bal te vangen. Margiota rent richting de bal. Margiota speelt de bal door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Las Lomas 1:0

22e minuut.
Margiota geeft de bal voor. Barandarian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Notaroberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaroberto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Las Lomas 2:0

34e minuut.
Soteldo is nu in balbezit. Salas onderschept slim de pass. Salas speelt de bal door. Suárez is nu in balbezit. Suárez schiet op doel. Bracho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Mathías kopt de bal weg. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales met een sublieme pass. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús draait met de bal, schiet en ... Bruzual probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Intocables 34%, Las Lomas 66%.
Los Intocables - Las Lomas 2:0

48e minuut.
Barandarian bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaroberto onderschept slim de pass. Notaroberto passt de bal in één keer door. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Reyna kopt de bal weg. Morales rent richting de bal. Morales passt de bal in één keer door. Ferrebús rent richting de bal. Ferrebús schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reyna met een harde bal richting middenveld. Barandarian kopt de bal weg. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales schiet op doel. Bruzual probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Las Lomas 2:1

69e minuut.
Suárez speelt de bal door. Daar is Notaroberto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bruzual trapt de bal weg. Galarraga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sánchez de bal onder controle te krijgen. Mathías rent richting de bal. Mathías draait met de bal, schiet en ... Bruzual bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Intocables - Las Lomas 2:2

85e minuut.
Ordáz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cadíz rent richting de bal. Cadíz speelt de bal door. Salas is nu in balbezit. Salas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Intocables - Las Lomas 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Intocables 39%, Las Lomas 61%.
Los Intocables - Las Lomas 3:2