Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oreon FV1
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Luces onderschept slim de pass. Luces met een sublieme pass. Toro is nu in balbezit. Toro schiet op doel. Pabón probeert de bal aan de voet te houden. Ocampo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreon - FV1 1:0

10e minuut.
Chancellor speelt de bal door. Escalante rent richting de bal. Escalante passt de bal zonder na te denken. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel. Ocampo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreon - FV1 2:0

38e minuut.
Daar is Dhers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cedeño onderschept slim de pass. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chacao passt de bal met de wreef. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina passt de bal zonder na te denken. Cedeño rent richting de bal. Cedeño draait met de bal, schiet en ... Barroso bokst de bal weg.

40e minuut.
Mendoza met een snelle inworp. Colina speelt de bal door. Castro is nu in balbezit. Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreon 46%, FV1 54%.
Oreon - FV1 2:0

48e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora is nu in balbezit. Toro is nu in balbezit. Toro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Chancellor is nu in balbezit. Chancellor geeft de bal voor. Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro onderschept slim de pass. Toro draait met de bal, schiet en ... Ocampo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreon - FV1 3:0

57e minuut.
Escalante rent richting de bal. Chacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacao speelt de bal door. Toro is nu in balbezit. Toro haalt uit met een fantastische trap. Ocampo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Adamas rent richting de bal. Chancellor geeft een lange en hoge pass. Mora heeft problemen om de bal te vangen. Toro is nu in balbezit. Toro haalt uit met een fantastische trap. Ocampo bokst de bal weg. Toro rent richting de bal. Toro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oreon - FV1 4:0

76e minuut.
Pabón heeft problemen om de bal te vangen. Escalante kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salazar de bal onder controle te krijgen. Chancellor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Luces rent richting de bal. Lancken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lancken krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oreon 32%, FV1 68%.
Oreon - FV1 4:0