Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Paracotos the_boys FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
González rent richting de bal. Vizquel onderschept slim de pass. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel verovert de bal door een tackle van achteren. Vizquel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chacao bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolguetta rent richting de bal. Chacao begaat een overtreding. Chacao krijgt een gele kaart. Dolguetta raakt geblesseerd tijdens het duel. Zárate met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ferreira probeert naar een medespeler te passen. Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel onderschept slim de pass. Vizquel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Paracotos - the_boys FC 0:1

19e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Atencio kopt de bal weg. Nava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chacao is nu in balbezit. Chacao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Olivares met een sublieme pass. Dolguetta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Atencio de bal onder controle te krijgen. Vizquel is nu in balbezit. Vizquel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Paracotos - the_boys FC 0:2

41e minuut.
Zárate passt de bal zonder na te denken. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama passt de bal met de wreef. Dolguetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolguetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Paracotos 47%, the_boys FC 53%.
Arsenal Paracotos - the_boys FC 0:2

46e minuut.
Nava rent richting de bal. Montiel rent richting de bal. Zárate rent richting de bal. Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dolguetta rent richting de bal. Chacao rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dolguetta. Chacao moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chacao kan niet meer verder spelen. Puerto komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Dolguetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolguetta haalt uit met een fantastische trap. Vizquel probeert de bal aan de voet te houden. Marín werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Paracotos - the_boys FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Paracotos 55%, the_boys FC 45%.
Arsenal Paracotos - the_boys FC 0:3