Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nexus United Guerrero fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Daar is Ojeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán passt de bal zonder na te denken. Olivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo passt de bal met de wreef. Anzoátegui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reyna is nu in balbezit. Reyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nexus United - Guerrero fc 0:1

16e minuut.
Olivo passt de bal in één keer door. Reyna heeft problemen om de bal te vangen. Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Olivo verovert de bal door een tackle van achteren. Olivo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nexus United 50%, Guerrero fc 50%.
Nexus United - Guerrero fc 0:1

48e minuut.
Salas is nu in balbezit. Klungelig pakt Mea Vitali de bal. Mea Vitali passt de bal zonder na te denken. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tabata probeert naar een medespeler te passen. Olivo rent richting de bal. Olivo passt de bal in één keer door. Reyna is nu in balbezit. Reyna haalt uit met een fantastische trap. Anzoátegui bokst de bal weg.

59e minuut.
Scovino rent richting de bal. Mea Vitali onderschept slim de pass. Mea Vitali met een sublieme pass. Ureña rent richting de bal. Ureña haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nexus United 53%, Guerrero fc 47%.
Nexus United - Guerrero fc 0:1