Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cumaná F.C FV1
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Perea rent richting de bal. Colina onderschept slim de pass. Colina met een sublieme pass. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
cumaná F.C - FV1 0:1

27e minuut.
Mora geeft de bal voor. Ortuño rent richting de bal. Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. Palma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mora is nu in balbezit. Monsalve verovert de bal door een tackle van achteren. Monsalve met een sublieme pass. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cumaná F.C 31%, FV1 69%.
cumaná F.C - FV1 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Lancken de bal. Rojas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lancken. Lancken krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña passt de bal in één keer door. Ortuño is nu in balbezit. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cumaná F.C 37%, FV1 63%.
cumaná F.C - FV1 0:1