Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros de Cabimas Nexus United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Solano kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarcos de bal. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Hezzel probeert de bal aan de voet te houden. Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Villareal geeft de bal voor. Millán probeert de bal aan de voet te houden. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mea Vitali is nu in balbezit. Canache is nu in balbezit. Canache probeert naar een medespeler te passen. Ureña rent richting de bal. Ureña draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Villalobos met een sublieme pass. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Villareal rent richting de bal. Villareal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros de Cabimas 61%, Nexus United 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros de Cabimas - Nexus United 0:0

49e minuut.
Villareal passt de bal met de wreef. Olivero is nu in balbezit. Canache onderschept slim de pass. Ureña is nu in balbezit. Ureña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mea Vitali rent richting de bal. Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo passt de bal zonder na te denken. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Villareal verovert de bal door een tackle van achteren. Villareal speelt de bal door. Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña onderschept slim de pass. Ureña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Canache passt de bal met de wreef. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal speelt de bal door. Daar is Ureña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Espina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali passt de bal met de wreef. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo met een sublieme pass. Centeno bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros de Cabimas - Nexus United 1:0

68e minuut.
Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiquillo de bal. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Villalobos rent richting de bal. Villalobos geeft een hoge lob. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros de Cabimas 53%, Nexus United 47%.
Guerreros de Cabimas - Nexus United 1:0