Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 1
  • Stadion: FV1 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 746
FV1 Arsenal Paracotos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Cedeño is nu in balbezit. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michelena raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Michelena kan niet meer verder spelen. Piñango komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Mora geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pabón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferreira rent richting de bal. Ferreira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cedeño probeert de bal aan de voet te houden. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto geeft de bal voor. Montiel rent richting de bal. Montiel draait met de bal, schiet en ... Ocampo bokst de bal weg.

33e minuut.
Ereu geeft een lange en hoge pass. Cedeño is nu in balbezit. Canache is nu in balbezit. Cedeño verovert de bal door een tackle van achteren. Cedeño draait met de bal, schiet en ... Marín kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV1 58%, Arsenal Paracotos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FV1 - Arsenal Paracotos 0:0

53e minuut.
Ferreira geeft de bal voor. Montiel heeft problemen om de bal te vangen. Pabón rent richting de bal. Montiel onderschept slim de pass. Montiel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pabón met een sublieme pass. Montiel rent richting de bal. Pabón is nu in balbezit. Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. Montiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV1 - Arsenal Paracotos 0:1

71e minuut.
Ereu met een snelle inworp. Colina rent richting de bal. Atencio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atencio krijgt een gele kaart. Colina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FV1 - Arsenal Paracotos 1:1

84e minuut.
Montiel heeft problemen om de bal te vangen. Pabón verovert de bal door een tackle van achteren. Pabón geeft een lange en hoge pass. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mora is nu in balbezit. Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Mora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV1 52%, Arsenal Paracotos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FV1 - Arsenal Paracotos 1:1