Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Paracotos Los Intocables
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


22e minuut.
Cadíz onderschept slim de pass. Inworp. Margiota met de inworp. Salas rent richting de bal. Salas haalt uit met een fantastische trap. Marín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Paracotos - Los Intocables 0:1

23e minuut.
Montiel passt de bal met de wreef. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis met een sublieme pass. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Reyna speelt de bal door. Cadíz rent richting de bal. Pabón verovert de bal door een tackle van achteren. Pabón geeft de bal voor. Montiel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acevedo neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montiel rent richting de bal. Montiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Paracotos - Los Intocables 1:1

33e minuut.
Margiota verovert de bal door een tackle van achteren. Piñango onderschept slim de pass. Margiota met een sublieme pass. Montiel rent richting de bal. Montiel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klungelig pakt Patiño de bal. Piñango zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reyna heeft problemen om de bal te vangen. Montiel onderschept slim de pass. Montiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Bruzual trapt de bal weg van het doel. Puerto probeert naar een medespeler te passen. Montiel rent richting de bal. Montiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Paracotos - Los Intocables 2:1

44e minuut.
Margiota met een sublieme pass. Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas probeert naar een medespeler te passen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Paracotos - Los Intocables 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Paracotos 41%, Los Intocables 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Paracotos - Los Intocables 2:2

61e minuut.
Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis geeft de bal voor. Puerto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Margiota rent richting de bal. Margiota geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Puerto kopt de bal weg. Sánchez probeert de bal aan de voet te houden. Montiel is nu in balbezit. Montiel draait met de bal, schiet en ... Betancourt probeert de bal aan de voet te houden. Bruzual probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Paracotos - Los Intocables 3:2

83e minuut.
Marín trapt de bal weg. Margiota kopt de bal weg. González probeert de bal aan de voet te houden. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Margiota kopt de bal weg. Piñango probeert de bal aan de voet te houden. Patiño is nu in balbezit. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Paracotos 62%, Los Intocables 38%.
Arsenal Paracotos - Los Intocables 3:2