Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vista bella FC FV1
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza passt de bal met de wreef. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño schiet op doel. Amorebieta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vista bella FC - FV1 0:1

22e minuut.
Peña verovert de bal door een tackle van achteren. Peña probeert naar een medespeler te passen. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vista bella FC - FV1 0:2

39e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Lancken onderschept slim de pass. Lancken passt de bal in één keer door. Cedeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedeño haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vista bella FC - FV1 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vista bella FC 58%, FV1 42%.
Vista bella FC - FV1 0:3

59e minuut.
Salazar onderschept slim de pass. Salazar geeft een hoge lob. Vílchez probeert de bal met de borst te controleren. Cedeño onderschept slim de pass. Cedeño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vista bella FC - FV1 0:4

64e minuut.
García Rivas met de inworp. Sosa is nu in balbezit. Colina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sosa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sosa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sosa probeert naar een medespeler te passen. Mendoza is nu in balbezit. Moss begaat een overtreding. Moss krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vista bella FC 56%, FV1 44%.
Vista bella FC - FV1 0:4