Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela, vinotinto cumaná F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Jiménez geeft een lange en hoge pass. Marín is nu in balbezit. Rondón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rondón krijgt een gele kaart. Marín raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarmiento zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rojas rent richting de bal. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mireles onderschept slim de pass. Mireles geeft een hoge lob. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela, vinotinto - cumaná F.C 1:0

26e minuut.
Sarmiento geeft een hoge lob. Ortuño is nu in balbezit. Ortuño geeft de bal voor. Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela, vinotinto - cumaná F.C 2:0

28e minuut.
Portillo passt de bal zonder na te denken. Mireles is nu in balbezit. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Palma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela, vinotinto - cumaná F.C 3:0

36e minuut.
Monsalve is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rojas krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Perea met een snelle inworp. Rondón is nu in balbezit. Rondón speelt de bal door. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve geeft de bal voor. Feltscher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela, vinotinto 59%, cumaná F.C 41%.
Venezuela, vinotinto - cumaná F.C 3:0

51e minuut.
Gamargo geeft een lange en hoge pass. Portillo kopt de bal weg. Ortuño is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Palma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo geeft een hoge lob. Daar is Ortuño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel. Palma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Perea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarmiento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín geeft een lange en hoge pass. Palma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Sarmiento rent richting de bal. Gamargo maakt een afschuwelijke overtreding. Sarmiento is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sarmiento zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vílchez heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jiménez. Jiménez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Portillo passt de bal in één keer door. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento passt de bal in één keer door. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mireles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo onderschept slim de pass. Gamargo passt de bal in één keer door. Rondón probeert naar een medespeler te passen. Rojas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Vílchez de bal. Vílchez probeert naar een medespeler te passen. Gamargo is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela, vinotinto - cumaná F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela, vinotinto 57%, cumaná F.C 43%.
Venezuela, vinotinto - cumaná F.C 4:0