Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACD CV FC mi family
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Aray verovert de bal door een tackle van achteren. Aray geeft een lange en hoge pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pedraza is nu in balbezit. Pedraza geeft een lange en hoge pass. Pedraza rent richting de bal. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD CV FC - mi family 1:0

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Pedraza de bal onder controle te krijgen. Puerto is nu in balbezit. Puerto met een sublieme pass. Orsini heeft problemen om de bal te vangen. Orsini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zalzman kopt de bal weg. Pedraza heeft problemen om de bal te vangen. Pedraza passt de bal zonder na te denken. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Palma geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Valencia de bal onder controle te krijgen. Guerrero geeft de bal voor. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD CV FC - mi family 2:0

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valencia zal de hoekschop nemen. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini rent richting de bal. Orsini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arango is nu in balbezit. Zalzman begaat een overtreding. Arango raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedraza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tarazona verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso passt de bal zonder na te denken. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACD CV FC 38%, mi family 62%.
ACD CV FC - mi family 2:0

54e minuut.
Guerrero passt de bal zonder na te denken. Puerto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Margiota. Margiota krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Reinoso met een sublieme pass. Puerto speelt de bal door. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Valencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puerto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerrero. Puerto raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Puerto neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Aray met de inworp. Reyna kan de bal niet met de borst controleren. Tarazona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarazona krijgt een gele kaart. Reyna raakt geblesseerd tijdens het duel. Reyna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Margiota springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACD CV FC 41%, mi family 59%.
ACD CV FC - mi family 2:0