Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VISION Y PALABRA Manchester City Football Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Borjas geeft een lange en hoge pass. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero onderschept slim de pass. Carrero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Simonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VISION Y PALABRA 57%, Manchester City Football Club 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VISION Y PALABRA - Manchester City Football Club 0:0

48e minuut.
Borjas probeert de bal met de borst te controleren. Domínguez rent richting de bal. Valderrama rent richting de bal. Valderrama draait met de bal, schiet en ... Scarpeccio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - Manchester City Football Club 1:0

60e minuut.
Becerra speelt de bal door. Castañeda rent richting de bal. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Becerra probeert de bal met de borst te controleren. Higuera rent richting de bal. Higuera passt de bal zonder na te denken. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra passt de bal zonder na te denken. Domínguez rent richting de bal. Domínguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Higuera is nu in balbezit. Valderrama rent richting de bal. Valderrama passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Domínguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VISION Y PALABRA 40%, Manchester City Football Club 60%.
VISION Y PALABRA - Manchester City Football Club 1:0