Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester City Football Club mi family
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Castañeda met de inworp. Klungelig pakt Castañeda de bal. Puerto speelt de bal door. Orsini is nu in balbezit. Orsini schiet op doel. Scarpeccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto is nu in balbezit. Puerto passt de bal in één keer door. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tarazona met een sublieme pass. Carrero is nu in balbezit. Pedraza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedraza krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Higuera onderschept slim de pass. Higuera geeft de bal voor. Adamas kopt de bal weg. Carrero rent richting de bal. Carrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tarazona speelt de bal door. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso passt de bal zonder na te denken. Orsini is nu in balbezit. Orsini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City Football Club - mi family 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester City Football Club 51%, mi family 49%.
Manchester City Football Club - mi family 0:1

55e minuut.
Baruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baruta raakt geblesseerd tijdens het duel. Castañeda met een snel genomen vrije trap. Daar is Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrero rent richting de bal. Carrero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Valencia met de inworp. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda geeft de bal voor. Daar is Carrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Higuera met een sublieme pass. Puerto is nu in balbezit. Puerto probeert naar een medespeler te passen. Orsini is nu in balbezit. Orsini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Baruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruta passt de bal in één keer door. Carmona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. Baruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruta passt de bal in één keer door. Carrero is nu in balbezit. Carrero draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester City Football Club 44%, mi family 56%.
Manchester City Football Club - mi family 0:1