Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VISION Y PALABRA DCristo FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
hopeless Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Klungelig pakt Villafraz de bal. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal in één keer door. Villafraz rent richting de bal. Villafraz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito probeert naar een medespeler te passen. Fuentes met een sublieme pass. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Noguera geeft de bal voor. Peñaranda kopt de bal weg. Piar heeft problemen om de bal te vangen. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Almarza bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Villafraz rent richting de bal. Villafraz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - DCristo FC 0:1

30e minuut.
Villafraz schiet op doel. Simonelli kopt de bal weg. Piar heeft problemen om de bal te vangen. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VISION Y PALABRA - DCristo FC 0:2

41e minuut.
Yánez probeert naar een medespeler te passen. Valderrama is nu in balbezit. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama haalt uit met een fantastische trap. Oropeza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Noguera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barrios komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VISION Y PALABRA 56%, DCristo FC 44%.
VISION Y PALABRA - DCristo FC 0:2

52e minuut.
Piar rent richting de bal. Piar geeft een lange en hoge pass. Brito kopt de bal weg. Carrizo is nu in balbezit. Carrizo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Becerra is nu in balbezit. Barrios verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes speelt de bal door. Daar is Villafraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villafraz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Barrios geeft de bal voor. Limardo heeft problemen om de bal te vangen. Baruta probeert naar een medespeler te passen. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VISION Y PALABRA 56%, DCristo FC 44%.
VISION Y PALABRA - DCristo FC 0:2