Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deltasoccer mdr
Normal Tactiek 541
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Jiménez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oviedo komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Bolívar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santeliz komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Sangronis kopt de bal weg. Rosales is nu in balbezit. Luces legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosales raakt geblesseerd tijdens het duel. Chiquillo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Bracamonte rent richting de bal. Bracamonte met een sublieme pass. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza schiet op doel. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Santeliz probeert naar een medespeler te passen. Mata rent richting de bal. Mata met een sublieme pass. Pedraza rent richting de bal. Pedraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deltasoccer - mdr 1:0

44e minuut.
Adames probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo begaat een overtreding. Chiquillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deltasoccer 57%, mdr 43%.
Deltasoccer - mdr 1:0

59e minuut.
Sangronis is nu in balbezit. Mata rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosales. Mata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mata met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deltasoccer - mdr 2:0

70e minuut.
Yánez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mata rent richting de bal. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo passt de bal in één keer door. Caridad rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Palacio geeft een hoge lob. Luces is nu in balbezit. Luces passt de bal met de wreef. Santeliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pedraza rent richting de bal. Chiquillo is nu in balbezit. Pedraza verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraza haalt uit met een fantastische trap. Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deltasoccer - mdr 3:0

79e minuut.
Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Sangronis rent richting de bal. Rosales maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rosales moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rosales schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deltasoccer 45%, mdr 55%.
Deltasoccer - mdr 3:0