Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: Cagua FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 991
Cagua FC los verdes del Ávila
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Ávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Centeno is nu in balbezit. Ávila schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ávila is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

5e minuut.
Camejo probeert naar een medespeler te passen. Mercedes met een sublieme pass. Infante is nu in balbezit. Michelena rent richting de bal. Michelena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Galarraga passt de bal met de wreef. Lucena heeft problemen om de bal te vangen. Vallenilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vallenilla krijgt een gele kaart. Lucena raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lucena kan niet meer verder spelen. Mavares komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Higuera rent richting de bal. Sencial met een sublieme pass. Zalzman rent richting de bal. Michelena onderschept slim de pass. Michelena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Canelón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Higuera is nu in balbezit. Higuera passt de bal met de wreef. Galarraga rent richting de bal. Galarraga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Galarraga geeft een hoge lob. Pulgar is nu in balbezit. De la terga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De la terga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cagua FC 42%, los verdes del Ávila 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cagua FC - los verdes del Ávila 0:0

47e minuut.
Altuve speelt de bal door. Sencial bereikt de bal nog maar net als eerste. Sencial passt de bal in één keer door. Canelón rent richting de bal. Canelón haalt uit met een fantastische trap. Palomares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Klungelig pakt Lancken de bal. Altuve probeert naar een medespeler te passen. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - los verdes del Ávila 0:1

50e minuut.
De la terga heeft problemen om de bal te vangen. Canelón begaat een overtreding. De la terga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zalzman met een snel genomen vrije trap. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel. Carbonell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lancken geeft een lange en hoge pass. Arteaga probeert de bal met de borst te controleren. Centeno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Centeno krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Mavares met een snelle inworp. Galarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galarraga geeft een hoge lob. Michelena is nu in balbezit. Michelena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cagua FC - los verdes del Ávila 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cagua FC 58%, los verdes del Ávila 42%.
Cagua FC - los verdes del Ávila 0:2