Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Turpial guerreros de la montaña
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Bencomo is nu in balbezit. Anzoátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Anzoátegui geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Marín passt de bal in één keer door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Olses trapt de bal weg van het doel. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Serra rent richting de bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Serra zijn tegenspeler op de grond. Serra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turpial 51%, guerreros de la montaña 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Turpial - guerreros de la montaña 0:0

51e minuut.
Sánchez kan de bal niet met de borst controleren. Monagas is nu in balbezit. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Bracho rent richting de bal. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Olses bokst de bal weg.

54e minuut.
Arango Saenz geeft een hoge lob. Inworp. Aparicio met de inworp. Aguerreverre is nu in balbezit. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Serra rent richting de bal. Serra geeft een lange en hoge pass. Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bracho is nu in balbezit. Bracho draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Turpial - guerreros de la montaña 1:0

58e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez maakt een afschuwelijke overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Olses trapt de bal weg. Díez kopt de bal weg. Domínguez rent richting de bal. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Marín geeft een lange en hoge pass. Serra kopt de bal weg. Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bracho rent richting de bal. Bracho draait met de bal, schiet en ... Olses probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Claverie is nu in balbezit. Marín verovert de bal door een tackle van achteren. Marín probeert naar een medespeler te passen. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turpial 37%, guerreros de la montaña 63%.
El Turpial - guerreros de la montaña 1:0