Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: DCristo FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1247
DCristo FC Manchester City Football Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Higuera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castellini geeft de bal voor. Klungelig pakt Baruta de bal. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero haalt uit met een fantastische trap. Oropeza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda speelt de bal door. Villafraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Scarpeccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Manchester City Football Club 1:0

24e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Villafraz rent richting de bal. Villafraz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Borjas de bal onder controle te krijgen. Scarpeccio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Manchester City Football Club 2:0

25e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda passt de bal met de wreef. Villafraz heeft problemen om de bal te vangen. Villafraz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DCristo FC - Manchester City Football Club 3:0

27e minuut.
Fuentes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morillo komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Villafraz rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda passt de bal met de wreef. Carrero rent richting de bal. Carrero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
Barrios probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda speelt de bal door. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Castañeda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peñaranda met de inworp. Morillo geeft een lange en hoge pass. Carrizo maakt een snoekduik en kopt de bal. Scarpeccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olivo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DCristo FC 49%, Manchester City Football Club 51%.
DCristo FC - Manchester City Football Club 3:0

63e minuut.
Higuera rent richting de bal. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito probeert naar een medespeler te passen. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Scarpeccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Baruta rent richting de bal. Baruta passt de bal zonder na te denken. Carrizo met een sublieme pass. Villafraz heeft problemen om de bal te vangen. Villafraz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tarazona rent richting de bal. Morillo onderschept slim de pass. Morillo met een sublieme pass. Villafraz is nu in balbezit. Villafraz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DCristo FC 45%, Manchester City Football Club 55%.
DCristo FC - Manchester City Football Club 3:0