Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mi family El Turpial
433 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pedraza onderschept slim de pass. Pedraza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arango Saenz de bal. Orsini rent richting de bal. Orsini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gamargo passt de bal zonder na te denken. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Puerto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Larotonda geeft een hoge lob. Pedraza probeert de bal aan de voet te houden. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Millán de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Carmona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Puerto met een sublieme pass. Orsini rent richting de bal. Orsini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - El Turpial 1:0

26e minuut.
Arango Saenz geeft een lange en hoge pass. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bracho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Carmona trapt de bal weg. Rebolledo kopt de bal weg. Millán heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Orsini is nu in balbezit. Puerto is nu in balbezit. Orsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gamargo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez passt de bal in één keer door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. Carmona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mi family - El Turpial 1:1

35e minuut.
Aguerreverre met een harde bal richting middenveld. Gamargo kopt de bal weg. Klungelig pakt Díez de bal. Orsini rent richting de bal. Orsini haalt uit met een fantastische trap. Aguerreverre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mi family - El Turpial 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mi family 45%, El Turpial 55%.
mi family - El Turpial 2:1

46e minuut.
Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo probeert naar een medespeler te passen. Bracho probeert naar een medespeler te passen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Carmona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mi family - El Turpial 2:2

64e minuut.
Arango Saenz heeft problemen om de bal te vangen. Orsini rent richting de bal. Orsini passt de bal in één keer door. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mi family 50%, El Turpial 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mi family - El Turpial 2:2