Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guerreros de la montaña mdr
Normal Tactiek 541
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Aguerreverre geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lastreto de bal onder controle te krijgen. Roldán rent richting de bal. Roldán schiet op doel. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Caridad rent richting de bal. Perea verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel. Olses bokst de bal weg.

20e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Adames is nu in balbezit. Roldán onderschept slim de pass. Roldán draait met de bal, schiet en ... Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guerreros de la montaña 53%, mdr 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guerreros de la montaña - mdr 0:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Salcedo de bal onder controle te krijgen. Ortuño rent richting de bal. Ortuño speelt de bal door. Caridad rent richting de bal. Caridad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ávila geeft een lange en hoge pass. Marín kopt de bal weg. Chiquillo probeert de bal aan de voet te houden. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guerreros de la montaña 44%, mdr 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guerreros de la montaña - mdr 0:0