Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuelan Manchester City Football Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Michelena probeert naar een medespeler te passen. De la terga met een sublieme pass. Marchán rent richting de bal. Marchán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Castañeda kopt de bal weg. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero is nu in balbezit. Soto rent richting de bal. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Castañeda passt de bal in één keer door. Baruta met een sublieme pass. Mejías bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuelan - Manchester City Football Club 0:1

22e minuut.
Higuera heeft problemen om de bal te vangen. De la terga rent richting de bal. Higuera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Higuera krijgt een gele kaart. De la terga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Michelena met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Borjas de bal. Marchán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuelan - Manchester City Football Club 1:1

39e minuut.
Olivo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castañeda rent richting de bal. De la terga onderschept slim de pass. De la terga draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Olivo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuelan - Manchester City Football Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuelan 50%, Manchester City Football Club 50%.
Venezuelan - Manchester City Football Club 2:1

61e minuut.
De la terga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peláez de bal. Peláez met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuelan - Manchester City Football Club 2:2

67e minuut.
Carrero rent richting de bal. Soto is nu in balbezit. Michelena verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero onderschept slim de pass. Carrero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Baruta is nu in balbezit. Mejías legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baruta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soto neemt de penalty, wat een uithaal! Scovino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuelan - Manchester City Football Club 2:3

76e minuut.
De la terga probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Mejías rent richting de bal. Carrero rent richting de bal. Carrero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mejías geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellini met de inworp. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. Scovino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Castañeda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peláez met een snelle inworp. De la terga rent richting de bal. De la terga geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuelan 54%, Manchester City Football Club 46%.
Venezuelan - Manchester City Football Club 2:3