Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-11 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: dormun Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2147
dormun El Turpial
Attack Tactiek 442
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Petit onderschept slim de pass. Petit met een sublieme pass. Mendes is nu in balbezit. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mendez rent richting de bal. Mendez geeft de bal voor. Pedraza is nu in balbezit. Mendes is nu in balbezit. Mendes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dormun - El Turpial 1:0

13e minuut.
Mendez is nu in balbezit. Feltscher rent richting de bal. Feltscher passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petit de bal. Petit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Claverie speelt de bal door. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Canorea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánchez rent richting de bal. Pinto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dormun 48%, El Turpial 52%.
dormun - El Turpial 1:0

55e minuut.
Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez geeft de bal voor. Bracho kopt de bal weg. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bracho kopt de bal weg. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sánchez zijn tegenspeler op de grond. Sánchez krijgt een gele kaart. Canorea raakt geblesseerd tijdens het duel. Canorea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mendez is nu in balbezit. Feltscher is nu in balbezit. Feltscher passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa geeft een hoge lob. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portillo rent richting de bal. Portillo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
dormun - El Turpial 2:0

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aguerreverre met een harde bal richting middenveld. Canorea kopt de bal weg. Feltscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Feltscher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Sánchez de bal onder controle te krijgen. Claverie rent richting de bal. Claverie geeft een hoge lob. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dormun - El Turpial 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dormun 31%, El Turpial 69%.
dormun - El Turpial 2:1