Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-15 00:29
  • Competitiewedstrijd: League IV 2
  • Stadion: dormun Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1058
dormun Cagua FC
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Infante geeft een lange en hoge pass. Vallenilla heeft problemen om de bal te vangen. Vallenilla speelt de bal door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mendez is nu in balbezit. Mendez speelt de bal door. Mendes rent richting de bal. Mendes draait met de bal, schiet en ... Palomares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dormun - Cagua FC 1:0

36e minuut.
Mendez speelt de bal door. Petit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sencial. Sencial krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dormun 50%, Cagua FC 50%.
dormun - Cagua FC 1:0

52e minuut.
Petit geeft een hoge lob. Infante is nu in balbezit. Feltscher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feltscher krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pinto rent richting de bal. Canorea is nu in balbezit. Canorea geeft een hoge lob. Mendez is nu in balbezit. Mendez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mercedes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pedraza. Mercedes raakt geblesseerd tijdens het duel. Mercedes met een snel genomen vrije trap. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen. Figueroa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lancken is nu in balbezit. Petit verovert de bal door een tackle van achteren. Petit met een sublieme pass. Feltscher is nu in balbezit. Feltscher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vallenilla met de inworp. Canorea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canorea passt de bal zonder na te denken. Centeno rent richting de bal. Centeno geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dormun - Cagua FC 1:1

87e minuut.
Vallenilla is nu in balbezit. Vallenilla speelt de bal door. Guerra met een sublieme pass. Feltscher is nu in balbezit. Feltscher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dormun 46%, Cagua FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dormun - Cagua FC 1:1