Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Turpial mdr
442 Tactiek 541
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Adames passt de bal zonder na te denken. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales begaat een overtreding. Rosales krijgt een gele kaart. Serra raakt geblesseerd tijdens het duel. Larotonda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Turpial - mdr 1:0

9e minuut.
Larotonda geeft een lange en hoge pass. Sánchez probeert de bal met de borst te controleren. Adames rent richting de bal. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Rosales de bal onder controle te krijgen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra passt de bal zonder na te denken. Bracho rent richting de bal. Bracho draait met de bal, schiet en ... Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Guerra niet meer kan verder spelen. Arreaza komt het veld opgelopen. Claverie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Butto de bal. Bracho is nu in balbezit. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Turpial - mdr 2:0

22e minuut.
Caridad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho is nu in balbezit. Bracho passt de bal met de wreef. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rebolledo geeft de bal voor. Klungelig pakt Lastreto de bal. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lastreto de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turpial 44%, mdr 56%.
El Turpial - mdr 2:0

47e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo geeft een hoge lob. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Caridad rent richting de bal. Caridad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Serra met de inworp. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto geeft een hoge lob. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lastreto trapt de bal weg van het doel. Caridad kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rebolledo de bal onder controle te krijgen. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquillo rent richting de bal. Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Bracho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Turpial - mdr 3:0

84e minuut.
Ávila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Larotonda met de inworp. Bracho is nu in balbezit. Bracho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Turpial 45%, mdr 55%.
El Turpial - mdr 3:0