Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUERREROS FV FC Licores Zulia FC
Valla Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
4 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Ferraresi heeft problemen om de bal te vangen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleán verovert de bal door een tackle van achteren. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUERREROS FV FC - Licores Zulia FC 1:0

10e minuut.
Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo is nu in balbezit. Met opzet legt Robledo zijn tegenspeler op de grond. Robledo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez passt de bal in één keer door. Ferraresi rent richting de bal. Ferraresi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ferraresi onderschept slim de pass. Filardo rent richting de bal. Filardo met een sublieme pass. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo schiet op doel. Cuicas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Zalzman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Filardo de bal onder controle te krijgen. Hidalgo is nu in balbezit. Filardo onderschept slim de pass. Filardo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 36%, Licores Zulia FC 64%.
GUERREROS FV FC - Licores Zulia FC 1:0

50e minuut.
Filardo probeert naar een medespeler te passen. Zalzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo onderschept slim de pass. Morillo geeft een lange en hoge pass. Zambrano kopt de bal weg. Cuicas bokst de bal weg.

56e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez is nu in balbezit. Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. Pulido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 43%, Licores Zulia FC 57%.
GUERREROS FV FC - Licores Zulia FC 1:0