Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CITY THUNDER FC entumar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Cardozo trapt de bal weg van het doel. Baruta met een sublieme pass. Carrizo is nu in balbezit. Requena verovert de bal door een tackle van achteren. Requena schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CITY THUNDER FC - entumar 0:1

16e minuut.
Filomeno rent richting de bal. Espina verovert de bal door een tackle van achteren. Espina passt de bal zonder na te denken. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Espina met een sublieme pass. Carrizo is nu in balbezit. Baruta onderschept slim de pass. Baruta draait met de bal, schiet en ... Olivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CITY THUNDER FC - entumar 0:2

30e minuut.
Requena is nu in balbezit. Patiño onderschept slim de pass. Baruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena is nu in balbezit. Requena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Carmona de bal onder controle te krijgen. Carmona met een sublieme pass. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares onderschept slim de pass. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Requena kan de bal niet met de borst controleren. Carrizo verovert de bal door een tackle van achteren. Baruta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baruta krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Patiño rent richting de bal. Patiño geeft een hoge lob. Daar is Mejías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ureña is nu in balbezit. Ureña draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Guevara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivares is nu in balbezit. Olivares geeft een lange en hoge pass. Carmona rent richting de bal. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CITY THUNDER FC - entumar 1:2

41e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara geeft de bal voor. Baruta rent richting de bal. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CITY THUNDER FC 35%, entumar 65%.
CITY THUNDER FC - entumar 1:2

50e minuut.
Baruta verovert de bal door een tackle van achteren. Baruta met een sublieme pass. Pineda speelt de bal door. De la terga is nu in balbezit. De la terga geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Patiño rent richting de bal. Urdaneta onderschept slim de pass. Urdaneta passt de bal zonder na te denken. Daar is Baruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baruta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Olivares rent richting de bal. Olivares passt de bal zonder na te denken. Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña haalt uit met een fantastische trap. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CITY THUNDER FC - entumar 2:2

65e minuut.
Urdaneta rent richting de bal. Olivares onderschept slim de pass. Olivares passt de bal zonder na te denken. Ureña is nu in balbezit. Ureña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Patiño is nu in balbezit. Baruta onderschept slim de pass. Requena bereikt de bal nog maar net als eerste. Requena schiet op doel. Olivera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CITY THUNDER FC - entumar 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CITY THUNDER FC 66%, entumar 34%.
CITY THUNDER FC - entumar 2:3