Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deportivo miranda fc Pelaos
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Franco Reyes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Narváez met een snelle inworp. Dhers rent richting de bal. Dhers schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Pelaos 1:0

6e minuut.
Túñez is nu in balbezit. Túñez passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz geeft de bal voor. Estrada springt en kopt de bal. Piar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Granados probeert naar een medespeler te passen. Butto rent richting de bal. Dhers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhers draait met de bal, schiet en ... Aguerreverre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Pelaos 2:0

17e minuut.
Dhers is nu in balbezit. Bravo is nu in balbezit. Dhers verovert de bal door een tackle van achteren. Dhers geeft de bal voor. Aguerreverre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Pelaos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo miranda fc 43%, Pelaos 57%.
deportivo miranda fc - Pelaos 3:0

46e minuut.
Túñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez begaat een overtreding. Túñez krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuve rent richting de bal. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. Piar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dhers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadíz met een sublieme pass. Jiménez rent richting de bal. Dhers bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Pelaos 4:0

65e minuut.
Duval is nu in balbezit. Duval geeft de bal voor. Dhers rent richting de bal. Klungelig pakt Butto de bal. Butto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
deportivo miranda fc - Pelaos 5:0

78e minuut.
Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados geeft de bal voor. Daar is Kouffati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butto bereikt de bal nog maar net als eerste. Butto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deportivo miranda fc 30%, Pelaos 70%.
deportivo miranda fc - Pelaos 5:0