Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastard Munchen GUERREROS FV FC
Normal Tactiek Valla
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Guadama probeert naar een medespeler te passen. Pardo is nu in balbezit. Pulido begaat een overtreding. Pulido krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano geeft een lange en hoge pass. Daar is Piar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulido is nu in balbezit. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palenzuela. Landaeta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zalzman met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastard Munchen 46%, GUERREROS FV FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bastard Munchen - GUERREROS FV FC 0:0

48e minuut.
Meleán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Landaeta de bal. Maturén bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pulido rent richting de bal. Pulido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastard Munchen - GUERREROS FV FC 0:1

50e minuut.
Zalzman passt de bal met de wreef. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido probeert naar een medespeler te passen. Ferraresi is nu in balbezit. Ferraresi schiet op doel. Di Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Guadama rent richting de bal. Pardo rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Pardo rent richting de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastard Munchen 49%, GUERREROS FV FC 51%.
Bastard Munchen - GUERREROS FV FC 0:1