Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUERREROS FV FC Tecnimotos FC
Valla Tactiek 451
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Daar is Portillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Ureña rent richting de bal. Ureña passt de bal met de wreef. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Robledo rent richting de bal. Robledo probeert naar een medespeler te passen. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi schiet op doel. Bastardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUERREROS FV FC - Tecnimotos FC 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Meleán de bal. Gómez is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Cuicas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Rosales rent richting de bal. Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Ferraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraresi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GUERREROS FV FC - Tecnimotos FC 2:0

33e minuut.
Landaeta verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales is nu in balbezit. Rosales passt de bal met de wreef. Pinto is nu in balbezit. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera probeert naar een medespeler te passen. Robledo rent richting de bal. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Herrera is nu in balbezit. Herrera passt de bal in één keer door. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUERREROS FV FC - Tecnimotos FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 53%, Tecnimotos FC 47%.
GUERREROS FV FC - Tecnimotos FC 2:1

50e minuut.
Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robledo. Robledo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Zalzman is nu in balbezit. Zalzman passt de bal met de wreef. Hidalgo met een sublieme pass. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Albarrán probeert naar een medespeler te passen. Pinto is nu in balbezit. Pinto schiet op doel. Zambrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GUERREROS FV FC - Tecnimotos FC 2:2

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meleán zal de hoekschop nemen. Daar is Machís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUERREROS FV FC 30%, Tecnimotos FC 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUERREROS FV FC - Tecnimotos FC 2:2