Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lagunillas F.C Kings League
442 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Montiel is nu in balbezit. Palacios rent richting de bal. Palacios passt de bal met de wreef. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Obregón passt de bal in één keer door. Carmona is nu in balbezit. Carmona speelt de bal door. Montiel rent richting de bal. Laya met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Caldera is nu in balbezit. Caldera probeert naar een medespeler te passen. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lagunillas F.C - Kings League 1:0

17e minuut.
Marín passt de bal zonder na te denken. Yegüez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegüez geeft een lange en hoge pass. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Caldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldera passt de bal zonder na te denken. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón onderschept slim de pass. Obregón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Paredes geeft een lange en hoge pass. Ochoa kopt de bal weg. Montiel rent richting de bal. Araújo onderschept slim de pass. Araújo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lagunillas F.C - Kings League 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagunillas F.C 46%, Kings League 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lagunillas F.C - Kings League 1:1

49e minuut.
Paredes geeft een hoge lob. Salcedo rent richting de bal. Cadíz rent richting de bal. Obregón bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregón geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ordáz bokst de bal weg.

60e minuut.
Ochoa geeft een lange en hoge pass. Laya rent richting de bal. Laya passt de bal met de wreef. Caldera rent richting de bal. Caldera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lagunillas F.C 34%, Kings League 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lagunillas F.C - Kings League 1:1