Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastard Munchen valles del tuy. f.c.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Valente geeft een hoge lob. Pardo rent richting de bal. Perez Greco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perez Greco krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Perez Greco passt de bal in één keer door. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza passt de bal met de wreef. Hezzel is nu in balbezit. Hezzel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pardo rent richting de bal. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández onderschept slim de pass. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mendoza is nu in balbezit. Maturén is nu in balbezit. Mendoza begaat een overtreding. Maturén raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Guadama rent richting de bal. Pardo is nu in balbezit. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Hernández onderschept slim de pass. Hernández met een sublieme pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastard Munchen 44%, valles del tuy. f.c. 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bastard Munchen - valles del tuy. f.c. 0:0

51e minuut.
Duval geeft de bal voor. Piar geeft de bal voor. Duval heeft problemen om de bal te vangen. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Palenzuela is nu in balbezit. Dudamel verovert de bal door een tackle van achteren. Dudamel passt de bal met de wreef. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco geeft een hoge lob. Inworp. Gamargo met een snelle inworp. Guadama geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rolán geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintana met de inworp. Guadama rent richting de bal. Guadama geeft een hoge lob. Vergara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pardo de bal. Pardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bastard Munchen - valles del tuy. f.c. 1:0

75e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Gamargo rent richting de bal. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. Vergara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dudamel verovert de bal door een tackle van achteren. Guadama bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudamel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dudamel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastard Munchen 35%, valles del tuy. f.c. 65%.
Bastard Munchen - valles del tuy. f.c. 1:0